Medvirkende og samarbeidspartnere

Medvirkende

Konferansen er et samarbeid mellom Kruttlauget, NCE Raufoss, Vestre Toten Kommune, Toten Sparebank og Raufoss Fotball.
logo kruttlauget
logo raufoss fotball
logo nce raufoss
Logo Vestre kommune
Logo Totens Sparebank

Samarbeidspartnere

Logo Guru Utvikling

Guru Utvikling

Guru Utvikling leverer digital markedsføring for bedrifter, gjennom produksjon av nettløsninger, innholdsproduksjon, innholdsmarkedsføring i sosiale medier og søkemotorer og grafisk design.


Tid & Rom

Tid & Rom reklamebyrå er et kreativt, tradisjonelt reklamebyrå med lang erfaring innen trykksaker. Vi er glad i papiret – og er sikre på at de tradisjonelle trykksakene fortsatt både engasjerer og begeistrer!
Vi kan bistå med logo- og profilutvikling, annonser, plakater, flygeblad, brevark, visittkort, kundeaviser, magasiner og brosjyrer. Og har du bruk for å være tilstede på digitale flater hjelper vi deg med det også.
Hver dag jobber vi med å forstå kundens behov og skape gode løsninger som fungerer og gir resultater. Vår styrke er menneskene som jobber her – vår lange erfaring og faglige kompetanse.
Majoriteten av oss holder til i et sjarmerende loftslokale i Universitetsgaten 18 i Oslo. I tillegg har vi et lite avdelingskontor i Mjölby, Sverige. Uansett hvem av oss du treffer på telefonen; vi jobber tett sammen for å finne den aller best løsningen på jobben du vil ha utført.
Ring oss gjerne for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å vise hva vi er gode for!


Enjoy Media

EnjoyMedia er et produksjonsselskap med base på Harestua Hadeland. De har spesialisert seg på film som medie for historiefortelling, og har en rekke kunder over hele Norge